Arckezelések‎ > ‎

Fiatalító kezelések

ARCKEZELÉSEK


Ha bőre kezdi elveszíteni a rugalmasságát, ha már megjelentek és tartósan megmaradtak a mimikai ráncok - itt az ideje megállítani az idõt! 35-45 év felett fokozatosan csökken a bõr természetes kollagén termelése, csökken azoknak az enzimeknek a mûködése, melyek a nedvességmegtartást szabályozzák. Ezért nemcsak az a fontos, hogy hidratáló anyagokat juttassunk a bõrbe, hanem hogy segítsük a kollagéntermelést, pótoljuk a hialuronsavat, és serkentsük a nedvesség megkötõ faktorok működését!


Vitamina energizáló kezelés ázsiai legyezõecset és herbal stamp masszázzsal


Különleges élményt nyújtó, az összes érzékre együttesen ható, élénkítõ, revitalizáló hatású masszázzsal kombinált anti-age kezelés.

A felhasznált Vitamina termékek gyümölcsös illatával együtt - biztos vagyok benne, hogy - garantáltan elvarázsol, és bõröd újra életre kel majd!

A termékek varázsaltosan friss, gyümölcsös illatát a revitalizáló mandarin és kiwi kivonat adja. Nem lehet leírni, érezni kell... :)

Kinek ajánlott? A nedvességszegény, regenerációt igénylõ vagy nap által igénybevett bõr intenzív ápolására. A kezeléshez használt termékcsaládban található vitaminkoktél - A, C, E - és különleges ápoló anyagok hatása élénkíti a sejtmegújulást, gyulladáscsökkentő, véd a káros környezeti hatások ellen, és hatékony védelmet jelent a bõröregedés megelõzésében. Rendszeres alkalmazása után még a mélyebb ráncok is jól láthatóan kisimulnak. Az A-vitamin felélénkíti a sejtmegújulást és a hatékony a bőr öregedés megelozésében. Az E-vitamin kiváló antioxidáns, hatásos védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen, melyek a bõrt nagymértékben károsítják.

A kezelés 2 különleges masszázst tartalmaz:


 • egy ázsiai legyezőecset masszázst, mely -egy vendégem szavai szerint- olyan, "mint a pillangók tánca", valamint
 • egy arcon és dekoltázson végzett egzotikus herbál labdacs-masszázst, amelyben egyszerre érvényesülnek a herbál labdacs tartalmának hatóanyagai, és a meleg, simító mozdulatok nyugtató hatása.
 • A kezelés ideje: 90 perc, Ára: 9.850 Ft  HAWAII élménykezelés hideg-meleg Sodalit kagylókõ és lávakõ masszázzsal

  ANTI-AGE kezelés - a déli tengerek egzotikus növényvilágával, vízhiányos bõrre!


  A szervezet egészségének feltétele az energiaáramlás. Minden szervi zavar ennek az áramlásnak a károsodására vezethetõ vissza. A SURMER legfontosabb célja az energiaáramlás fokozása és az energia kiegyenlítése, ezáltal aktiválva a szervezet öngyógyító erejét. A SURMER gyógyító, energizáló kezelés különleges hatóanyagai a kollagén szintézist élénkítik, az immunrendszert erõsítik, a ráncokat simítják és fokozzák az endorfin termelést. A kezelésben a masszázs során alkalmazott speciális kagylókõ magas ásványianyag és nyomelem tartalma javítja a sejtek anyagcseréjét, serkenti a keringést, ami az immunrendszer erõsítéséhez vezet. Harmonizálóan hat a mirigyekre és támogatja a hormontermelést, ami fokozza a sejtmegújulást és az anyagcserét.  Surmer hatóanyagok

  Az apró nano-gyöngyök a létezõ legkisebb hatóanyagtárolók, a legjobb szállítórendszerek a Surmerban található, a Csendes Óceán egzotikus növényvilágból nyert, tradicionális nyersanyagok számára. A termékcsalád alapját a kukuinut olaj adja, mely a hawaii kukui fa hidegen sajtolt termésébõl készül és gazdag telítetlen zsírsavakban. A hawaiiak ezt az olajat arra használják, hogy megvédje a bõrüket az összes környezeti ártalomtól (szél, víz, nap…). Az olaj - amit a bennszülöttek évszázadok óta használnak a csecsemõk bõrének ápolására, illetve, ezt használják a híres LOMI LOMI masszázshoz is alapolajnak - segít megõrizni a bõr nedvességtartalmát. A készítményben kíméletes cukoremulgeáló kerül felhasználásra (biomimetic rendszer), mely kimondottan bõrbarát tulajdonságokkal rendelkezik.

  A kezelés ideje: 60 perc, Ára: 8.250 Ft


  Mastic Spa hidratáló kezelés (Vanília illattal)

  Egy igazi élménykezelés Görögország természeti kincseivel

  Natúr- és BIO kozmetikum kifejezetten hidratáló hatással.

  A mastic egy legendás, misztikus elixír, mely a mastic fa gyantájából készül. A mastic fa egyedül a görög égei-tengeri Khiosz sziget déli régiójában él, sehol máshol nem tudták meghonosítani. A masticot már az ókorban is használták kozmetikai célokra, ugyanis már az ókorban is tudták, hogy a növények közül ez a leghatásosabb ránctalanító. A modern korban francia kutatóintézetek vizsgálták a mastic hatását: kimutatták, hogy úgynevezett "botox" hatást, más néven "lifting hatást" érhetünk el mastic gyantából készült krémekkel.

  A mastic nem szintetikus, vegyi anyagok útján éri el a botox hatást, hanem organikus, növényi összetevõi által.

  A kezelés ideje: 60 perc, anti-age masszázzsal 70 perc.

  Alapára: 6.800 Ft (60 perc - relaxációs masszázzsal), 7.800 Ft ( 70 perc - anti-age masszázzsal)


  Arcfiatalítás speciális ageLOC technológiával, 

  ránckisimítás, "arcvasalás" a Galvanic SPA Systemmel.

  A kezeléssel azonnali, látványos ránctalanítás érhetõ el!

  A kezelés tartalmazza: arctisztítás, radírozás, tonizálás, Galvanic SPA kezelés ageLOC technológiával, hidratálás, (+ masszázs). 

  Kinek ajánlom? A kezelés láthatóan lassítja, visszafordítja az öregedés jeleit, így azoknak ajánlott, akik megjelenõ ráncaikat (szem, száj körül) szeretnék eltüntetni. Fontos tudni azonban, hogy a kezelést - a hatás megtartása érdekében - 1-2 hetente ajánlott ismételni.

  A kezelés kérhetõ masszázs nélkül, illetve masszázzsal.

  Ideje / ára:

  • alapkezelés masszázs nélkül (45 perc):  5.400 Ft
  • kezelés relaxációs masszázzsal (60 perc): 6.800 Ft
  • anti-age masszázzsal (70 perc) 7.500 Ft
  • Kezelés relaxációs masszázzsal + gyémánt alga pakolással: 7.800 Ft


  AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTÕ KEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK  Gyémánt alga pakolás

  Ez a pakolás a Galvanic Spa kezeléshez ajánlott kiegészítõként.

  Hatására még inkább feltöltõdik a bõr. Anti-allergén termékcsalád (AA+ Prestige).

  A pakolás az arckezeléshez külön kérhető, hatóideje 15-20 perc, ára a kezelésbe építve: +1.000 Ft.  A kezelésekhez ajánlott további speciális masszázsok az Arcmasszázs oldalon választhatók!