Arckezelések‎ > ‎

Kezelések kevert bőrre

ARCKEZELÉSEK


"Kevert" a bõröd, úgy érzed, semmilyen krém nem jó rá? Hol zsíros, hol száraz, néha hámlik és itt-ott vízhiányos? Akkor Neked a pórustisztítás, a megfelelõ hidratálás, és az elhalt hámréteg megfelelõ leradírozása a legfontosabb! A hidratálás segít, hogy megelőzzük a ráncokat, a pakolások és szérumok pótolják a vízhiányt, a krémek és kímélõ radírok pedig segítenek a bõröd állapotát javítani!


Tisztító alapkezelés kevert bőrre

Bőröd új lélegzethez jut egy alapos tisztítás után!

Tartalmazza: arctisztítás, radírozás, tonizálás, gőzölés, pórustisztítás, fertőtlenítés, összehúzó pakolás a bortípusnak megfelelo készítményekkel.

Kinek ajánlom? Azoknak, akiknek sok problémájuk van az arcborükkel ("pattanások", gyulladások, aknék), vagy már régen jártak tisztító kezelésen kozmetikusnál, de nem akarnak kiegészítő kezelést igénybe venni.

Ideje: állapottól függõen 60-90 perc

Ára: 4.800 Ft (60 perc) - 5.800 Ft (90 perc)

Problémásabb bõr esetén, ha a kezelés tovább tart 90 percnél: + 800 FtHidratáló és normalizáló kezelés kevert (zsíros és száraz) bõrre dr. Rimpler kozmetikumokkal

Ezzel a kezeléssel segítünk a bőrödnek újra "önmagára találni"!

A túl sok napfény, a szennyezett levegő, a stressz ártanak a bőrünknek, ezért törődnünk kell azzal, hogy ezeket a káros hatásokat ellensúlyozzuk.

Tartalmazza: arctisztítás, radírozás, tonizálás, állapotnak megfelelő szépség maszk, hatóanyag koncentrátum, 20 perces arc- és dekoltázs masszázs.

A kezelés nem tartalmaz gõzöléses tisztítást ("nyomkodást").

Kinek ajánlom? Fáradt, stresszes hétköznapokra, amikor semmi másra nem vágysz, mint egy kis kényezteto kezelésre.

A kezelés ideje: gőzöléses tisztítás nélkül 60 perc, gőzöléses tisztítással (ha szükséges) 80-90 perc
Ára: 5.800 Ft (60 perc), 6.800 Ft (80-90 perc), ultrahangos hatóanyagbevitel +800 Ft.

A kezeléshez dr. Rimpler kozmetikumokat használok, mely Németország vezető kozmetikuma.
Orvosi minőségű, kozmetikai Oscar-díjas termék! Tisztító, tápláló (hidratáló) kezelés arc- és dekoltázsmasszázzsal

Megújulás a bőrnek, pihenés a léleknek!

Ebben a kezelésben nemcsak tisztább lesz a bőröd, hanem vitaminokkal is feltöltődik, majd egy kellemes, pihentető masszázs hatásait élvezheted.

Ezt a kezelést ne hagyd ki!

Tartalmazza: arctisztítás, radírozás, tonizálás, gőzöléses tisztítás, fertőtlenítés, összehúzó és vitaminokban gazdag tápláló pakolás, 15 perces arc- és dekoltázs masszázs.

Kinek ajánlom? Azoknak, akik már régen jártak tisztító kezelésen kozmetikusnál, és a tisztítás mellett pihenésre, relaxálásra vágynak.

Ideje: állapottól függoen 80 - 100 perc

Ára: 6.800 Ft (80 perc) - 7.800 Ft (100 perc)

Problémásabb bõr esetén, ha a kezelés tovább tart 100 percnél: + 800 Ft

Ultrahangos hatóanyagbevitel: + 800 Ft, Aloe vera vagy gyémánt alga maszk: +1.000 Ft.Sav-bázis egyensúly helyreállító kezelés a Balti-tenger ásványaival

Látványos megtisztulás!

A termékcsalád alapját a Balti tenger partján fellelhető, finom, hófehér, 60-7 millió éves mészkő adja, mely után méltán kapta az "Észak fehér aranya" nevet. Az ásvány megtisztítja, és bársonyossá teszi a bőrt. Harmonizálja a bőr és a test szöveteinek sav-bázis egyensúlyát, felgyorsítja a borsejtek regenerációját, optimalizálja a vízháztartást és erősíti a kötoszövetet. 

Tartalmazza: arctisztítás, radírozás, tonizálás, (100 perces verzióban: gőzöléses tisztítás, fertőtlenítés, összehúzó pakolás) vitaminokban és hatóanyagokban gazdag tápláló pakolás, 15 perces arc- és dekoltázs masszázs. A kezelés minden fázisában "Észak fehér aranya" hatóanyagokkal.

Kinek ajánlom? Azoknak, akiknek eddig folyamatos problémát jelentett bőrük ápolása. Ez a kezelés látványosan tisztít, regenerál és harmonizál.

Ideje: kezeléstől függően 70 - 100 perc

Ára

  • gőzöléses mélytisztítás nélkül: 8.500 Ft (70 perc)
  • gőzöléses mélytisztítással: 12.000 Ft (100 perc)


AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTÕ KEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK


Ultrahangos kezelés

Az ultrahang a bor mélyebb rétegeibe juttatja el a bor állapotának megfeleloen kiválasztott hatóanyagokat, szérumokat.  Kezelésbe építve a tisztítás után, masszázs elott alkalmazom néhány percben.

Arckezeléshez külön kérve: + 800 Ft.

Önálló kezelésként is kérheto, ez esetben a kezelés tartalmazza:

arctisztítás, radírozás, tonizálás, ultrahangos hatóanyagbevitel, 15 perces arc- és dekoltázsmasszázs. Ideje 30 perc.

Önálló arckezelésként a kezelés ára: 4.000 Ft


Aloe vera vagy gyémánt alga pakolás

Hidratáló-nyugtató hatású, és hidratáló-feszesíto pakolás a zsíros és vízhiányos boruek számára! 

Az aloe vera pakolás hatására a bor feltöltodik, a gyulladások visszahúzódnak, a bor sima és hidratált lesz, a gyémánt alga pakolás feszessé, bársonyossá teszi a bort. Anti-allergén termékcsalád (AA+ Prestige).

A pakolás az arckezeléshez külön kérhető, hatóideje 15-20 perc, ára a kezelésbe építve: +1.000 Ft.

A kezelésekhez ajánlott további speciális masszázsok az Arcmasszázs oldalon választhatók!