Arckezelések‎ > ‎

Kezelések rozáceás bőrre

ARCKEZELÉSEK


A rozácea értágulatokkal járó, ismeretlen eredetű, gyulladásos bőrbetegség. Az arcbõr eleinte csak átmenetileg pirul ki, később azonban a kitágult hajszálerek miatt a bíborvörösség állandóvá válik, az arcon csomók és pörsenések fejlődnek ki, majd ezek megnagyobbodnak, az érintett bőrterület megvastagodik, és a kötőszövet elburjánzik. A nőknél a fenti folya­mat elsősorban az arcot és az állat érinti, míg férfiaknál az orrot -ezt nevezik téve­sen „borvirágos" orrnak.

Fontos, hogy idõben kezeljük és hogy hangsúlyt fektessünk az érfalak erõsítésére, az arcbõr megfelelõ tisztítására!


Rozácea kezelés relaxációs masszázzsal, dr Rimpler kozmetikumokkal

Ódv a bõrödet!


Tartalmazza: arctisztítás, radírozás, tonizálás, (szükség szerint mélytisztítás, fertõtlenítés, összehúzó pakolás), vitaminos szépségmaszk, 15 perces relaxációs masszázs.

A kezelést ajánlott kiegészíteni kifejezetten rozáceás bõrre kifejlesztett szérum-kezeléssel, melyet ultrahanggal juttatok a bõr mélyebb rétegeibe.

Kiegészítésképp kérhető aloe vera vagy gyémánt alga maszk a kezeléshez, amely a hidratálást segíti, illetve relaxáló masszázs helyett egy hosszabb, és a szervezetre még inkább jótékony hatású nyirokmasszázs is igényelhető (a kezelés alapárán felül + 1.000 Ft) - részleteket lásd lejjebb.

A kezelés ideje: 70 - 100 perc

Ára: (mélytisztítás nélkül) 6.800 Ft (70 perc) - (mélytisztítással) 7.800 Ft (100 perc)

Ultrahangos hatóanyagbevitel: + 800 Ft, Aloe vera vagy gyémánt alga maszk: +1.000 Ft.


Regeneráló kezelés a Balti-tenger ásványaival

Kímélõ bõrtisztítás és regenerálás az érzékeny bõrnek!

A termékcsalád alapját a Balti tenger partján fellelheto, finom, hófehér, 60-7 millió éves mészko adja, mely után méltán kapta az "Észak fehér aranya" nevet. Az ásvány megtisztítja, és bársonyossá teszi a bort. Harmonizálja a bor és a test szöveteinek sav-bázis egyensúlyát, felgyorsítja a borsejtek regenerációját, optimalizálja a vízháztartást és erosíti a kötőszövetet. 

Tartalmazza: arctisztítás, radírozás, tonizálás, (100 perces verzióban: gozölés nélküli tisztítás, fertotlenítés, összehúzó és nyugtató pakolás), érfal erõsítõ maszk, 20 perces arc- és dekoltázs masszázs nyirokdrenázzsal. A kezelés minden fázisában "Észak fehér aranya" hatóanyagokkal.

Kinek ajánlom? Azoknak, akiknek eddig folyamatos problémát jelentett borük ápolása. Ez a kezelés látványosan tisztít, regenerál és harmonizál.

Ideje: kezeléstől függően 70 - 100 perc

Ára

  • mélytisztítás nélkül: 8.500 Ft (70 perc)
  • mélytisztítással: 12.000 Ft ( 100 perc)

AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTÕ KEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK


Ultrahangos kezelés

Az ultrahang a bor mélyebb rétegeibe juttatja el a bor állapotának megfeleloen kiválasztott hatóanyagokat, szérumokat.  Kezelésbe építve a tisztítás után, masszázs elott alkalmazom néhány percben.

Arckezeléshez külön kérve: + 800 Ft.

Önálló kezelésként is kérheto, ez esetben a kezelés tartalmazza:

arctisztítás, radírozás, tonizálás, ultrahangos hatóanyagbevitel, 15 perces arc- és dekoltázsmasszázs. Ideje 30 perc.

Önálló arckezelésként a kezelés ára: 4.000 Ft


Aloe vera vagy gyémánt alga pakolás

Hidratáló-nyugtató hatású, és hidratáló-feszesítő pakolás a vízhiányos bőr számára! 

Az aloe vera pakolás hatására a bőr feltöltődik, a gyulladások visszahúzódnak, a bőr sima és hidratált lesz, a gyémánt alga pakolás feszessé, bársonyossá teszi a bőrt. Anti-allergén termékcsalád (AA+ Prestige).

A pakolás az arckezeléshez külön kérhető, hatóideje 15-20 perc, ára a kezelésbe építve: +1.000 Ft.


Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, segíti a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladás-készséget, elosegíti meglevo gyulladások, sebek gyógyulását.

A masszázs ideje 20 perc (a kezelés alapesetben a relaxációs masszázst tartalmazza, ehelyett kérhető a nyirokmasszázs, melynek ára a kezelés alapárán felül: +1.000 Ft ).

A nyirokmasszázs önálló kezelésként is kérhető (arctisztítás, radírozás, tonizálás, nyirokmasszázs az arc területén) - a kezelés teljes ideje 40 perc, ára: 4.250 Ft