Arckezelések‎ > ‎

Kezelések zsíros bőrre

ARCKEZELÉSEK

A bőröd zsíros, "kezelhetetlen", úgy érzed, semmilyen krém nem jó rá? Fénylik, hámlik és itt-ott vízhiányos? Akkor Neked a pórustisztítás, és az elhalt hámréteg megfelelõ leradírozása a legfontosabb, és persze nem árt, ha vitaminokat is juttatunk a szervezetedbe, gondoskodva a hidratálásról! A zsíros bőr később ráncosodik, viszont a tág pórusok szemmel láthatóak... Fontos, hogy tisztítsunk, radírozzunk, hidratáljunk! Ezek a kezelések segítenek a bõröd állapotát javítani!


Tisztító alapkezelés zsíros bőrre

Bőröd új lélegzethez jut egy alapos tisztítás után!

Tartalmazza: arctisztítás, radírozás, tonizálás, gőzölés, pórustisztítás, fertőtlenítés, összehúzó pakolás a bőrtípusnak megfelelo készítményekkel.

Kinek ajánlom? Azoknak, akiknek sok problémájuk van az arcbőrükkel ("pattanások", gyulladások, aknék), vagy már régen jártak tisztító kezelésen kozmetikusnál, de nem akarnak kiegészítő kezelést igénybe venni.

Ideje: állapottól függõen 60-90 perc

Ára: 4.800 Ft (60 perc) - 5.800 Ft (90 perc)

Problémásabb bõr esetén, ha a kezelés tovább tart 90 percnél: + 800 FtTisztító, tápláló kezelés arc- és dekoltázsmasszázzsal

Megújulás a bőrnek, pihenés a léleknek!

Ebben a kezelésben nemcsak tisztább lesz a bőröd, hanem vitaminokkal is feltöltődik, majd egy kellemes, pihentető masszázs hatásait élvezheted.

Ezt a kezelést ne hagyd ki!

Tartalmazza: arctisztítás, radírozás, tonizálás, gőzöléses tisztítás, fertőtlenítés, összehúzó és vitaminokban gazdag tápláló pakolás, 15 perces arc- és dekoltázs masszázs.

Kinek ajánlom? Azoknak, akik már régen jártak tisztító kezelésen kozmetikusnál, és a tisztítás mellett pihenésre, relaxálásra vágynak.

Ideje: állapottól függoen 80 - 100 perc

Ára: 6.800 Ft (80 perc) - 7.800 Ft (100 perc)

Problémásabb bõr esetén, ha a kezelés tovább tart 100 percnél: + 800 Ft

Ultrahangos hatóanyagbevitel: + 800 Ft, Aloe vera alga pakolás: +1.000 FtSav-bázis egyensúly helyreállító kezelés a Balti-tenger ásványaival

Látványos megtisztulás!

A termékcsalád alapját a Balti tenger partján fellelheto, finom, hófehér, 60-7 millió éves mészkő adja, mely után méltán kapta az "Észak fehér aranya" nevet. Az ásvány megtisztítja, és bársonyossá teszi a bőrt. Harmonizálja a bőr és a test szöveteinek sav-bázis egyensúlyát, felgyorsítja a bőrsejtek regenerációját, optimalizálja a vízháztartást és erősíti a kötőszövetet. 

Tartalmazza: arctisztítás, radírozás, tonizálás, (100 perces verzióban: gőzöléses tisztítás, fertőtlenítés, összehúzó pakolás) vitaminokban és hatóanyagokban gazdag tápláló pakolás, 15 perces arc- és dekoltázs masszázs. A kezelés minden fázisában "Észak fehér aranya" hatóanyagokkal.

Kinek ajánlom? Azoknak, akiknek eddig folyamatos problémát jelentett bőrük ápolása. Ez a kezelés látványosan tisztít, regenerál és harmonizál.

Ideje: kezeléstől függően 70 - 100 perc

Ára

  • gőzöléses mélytisztítás nélkül: 8.500 Ft (70 perc)
  • gőzöléses mélytisztítással: 12.000 Ft (100 perc)


AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTÕ KEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK


Ultrahangos kezelés

Az ultrahang a bor mélyebb rétegeibe juttatja el a bőr állapotának megfelelően kiválasztott hatóanyagokat, szérumokat.  Kezelésbe építve a tisztítás után, masszázs előtt alkalmazom néhány percben.

Arckezeléshez külön kérve: + 800 Ft.

Önálló kezelésként is kérhető, ez esetben a kezelés tartalmazza:

arctisztítás, radírozás, tonizálás, ultrahangos hatóanyagbevitel, 15 perces arc- és dekoltázsmasszázs. Ideje 30 perc.

Önálló arckezelésként a kezelés ára: 4.000 Ft


Aloe vera alga pakolás

Hidratáló, nyugtató hatású pakolás kifejezetten a zsíros bőruek számára! 

Hatására a bőr feltöltődik, a gyulladások visszahúzódnak, a bőr sima és hidratált lesz. Anti-allergén termékcsalád (AA+ Prestige).

A pakolás az arckezeléshez külön kérhető, hatóideje 15-20 perc, ára a kezelésbe építve: +1.000 Ft.Relaxációs arc- és dekoltázsmasszázs

Nyugtató hatású, pihentető masszázs a bőr állapotának megfelelő hatóanyagos masszázskrémmel. Ideje 15 perc, a kezelésbe építve.

A masszázs ideje 15 perc ( a tisztító-tápláló kezelés és a sav-bázis egyensúly helyreállító kezelés tartalmazza ).

Az arcmasszázs önálló kezelésként is kérhető (arctisztítás, radírozás, tonizálás, masszázs), 30 perc: 3.250 Ft


A kezelésekhez ajánlott további speciális masszázsok az Arcmasszázs oldalon választhatók!