Facial and body treatments

Treatments with deep cleaning 

Basic deep cleaning

Including: face cleaning with milk/gel, peeling, tonic, 10 min with hot steam, skin deep cleaning, anti-bacterial and detoxifying mask. 


 • Time: 60 - 90 min (depends on the skin)
 • Price: 4.800 HUF (60 min) - 5.800 HUF (90 min). If the treatment is longer than 90 min: + 800 HUF


Medium treatment with
deep cleaning and hydrating mask 


Including: face cleaning with milk/gel, peeling, tonic, 10 min with hot steam, skin deep cleaning, anti-bacterial and detoxifying mask, hydrating-regenerating beauty mask.
 • Time: 80 min

 • Price6.800 Ft 

 • Problémásabb bőr esetén, ha a kezelés tovább tart 100 percnél: + 800 Ft
 • Ultrahangos hatóanyag-bevitel: + 800 Ft, alga pakolás: +1.000 Ft

Észak Fehér Aranya
Regeneráló kezelés a Balti tenger ásványaival


Látványos megtisztulás!

A termékcsalád alapját a Balti tenger partján fellelhető, finom, hófehér, 60-7 millió éves mészkő adja, mely után méltán kapta az "Észak fehér aranya" nevet. Az ásvány megtisztítja, és bársonyossá teszi a bőrt. Harmonizálja a bőr és a test szöveteinek sav-bázis egyensúlyát, felgyorsítja a borsejtek regenerációját, optimalizálja a vízháztartást és erősíti a kötőszövetet. 


Tartalmazza
arctisztítás, radírozás, tonizálás, (100 perces kezelés esetén: gőzöléses tisztítás, fertőtlenítés, összehúzó pakolás) vitaminokban és hatóanyagokban gazdag tápláló pakolás, 15 perces arc- és dekoltázs masszázs. A kezelés minden fázisában "Észak fehér aranya" hatóanyagokkal.

Kinek ajánlom? Azoknak, akiknek eddig folyamatos problémát jelentett bőrük ápolása, a bőr zsíros csillogása. Ez a kezelés látványosan tisztít, regenerál és harmonizál.

Ideje: kezeléstől függően 70 - 100 perc

Ára

 • gőzöléses mélytisztítás nélkül: 8.500 Ft (70 perc)
 • gőzöléses mélytisztítással: 12.000 Ft (100 perc)

Rozácea kezelés relaxációs masszázzsal érzékeny, pirosodásra hajlamos, gyulladt bőrre

Ódv a bőrödet!


Tartalmazza
: arctisztítás, radírozás, tonizálás, (szükség szerint mélytisztítás, fertõtlenítés, összehúzó pakolás), rozácea-szérum ultrahangos hatóanyag-bevitellel, nyugtató szépségmaszk, 15 perces relaxációs masszázs.

Kiegészítésképp kérhető aloe vera vagy gyémánt alga maszk a kezeléshez, amely a hidratálást segíti, illetve relaxáló masszázs helyett egy hosszabb, és a szervezetre még inkább jótékony hatású nyirokmasszázs is igényelhető (a kezelés alapárán felül + 1.000 Ft).

 • A kezelés ideje: 70 - 100 perc

 • Ára: 7.800 Ft, ultrahangos hatóanyagbevitellel: + 800 Ft, alga pakolással: +1000 Ft ( mindennel együtt: 9.600 Ft)


 Hidratáló és bőrtápláló kezelések - vízhiányos bőrre

Hidratáló kezelés dr. Rimpler kozmetikumokkal 


Szépülés és pihenés - a legkellemesebben!
Tartalmazza: arctisztítás, radírozás, tonizálás, állapotnak megfelelő szépség maszk, hatóanyag koncentrátum, 20 perces arc- és dekoltázs masszázs. 

A kezelés nem tartalmaz gőzöléses tisztítást ("nyomkodást"). (Ha erre van szükséged, a tisztító-vitaminos tápláló kezelést ajánlom.)

Kinek ajánlom? Fáradt, stresszes hétköznapokra, amikor semmi másra nem vágysz, mint egy kis kényeztető kezelésre. 
 • A kezelés ideje: 60 perc
 • Ára: 5.800 Ft, ultrahangos hatóanyag-bevitel +800 Ft (összesen 6.600 Ft)
 • Kiegészítő alga-pakolással: +1.000 Ft

A kezeléshez dr. Rimpler kozmetikumokat használok, mely Németország vezető kozmetikuma. Orvosi minőségű, kozmetikai Oscar-díjas termék! 

Hidratáló és Botox hatású kezelés Mastic Spa kozmetikumokkal (Vanília illattal)


Egy igazi élménykezelés Görögország
természeti kincseivel

Natúr- és BIO kozmetikum


A mastic egy legendás, misztikus elixír, mely a mastic fa gyantájából készül. A mastic fa egyedül a görög égei-tengeri Khiosz sziget déli régiójában él, sehol máshol nem tudták meghonosítani. A masticot már az ókorban is használták kozmetikai célokra, ugyanis már az ókorban is tudták, hogy a növények közül ez a leghatásosabb ránctalanító. A modern korban francia kutatóintézetek vizsgálták a mastic hatását: kimutatták, hogy úgynevezett "botox" hatást, más néven "lifting hatást" érhetünk el mastic gyantából készült krémekkel.

Tartalmazza: arctisztítás, radírozás, tonizálás, hidratáló szérum és igény szerint hidratáló algamaszk, 20 perces arc- és dekoltázs masszázs argán-olajjal. 

Kinek ajánlom? Különleges vanília-aromája miatt azoknak, akik valami különlegesre vágynak - valamint botox hatása miatt (nagyon szépen ránctalanít, simítja a felületi ráncokat) azoknak, akik szeretnék arcukat frissebbnek, pihentebbnek, üdébbnek látni a hétköznapokban is. 

 • A kezelés ideje: gőzöléses tisztítás nélkül 60 perc, gőzöléses tisztítással (ha szükséges) 80-90 perc 

 • Ára: 6.800 Ft (60 perc) - 7.800 Ft (80-90 perc)

 • Kiegészítő gyémánt alga vagy aloe verás alga pakolással: +1.000 Ft

A kezeléshez a Mastic Spa kozmetikumait használom. Érdekességek a Mastic Spa-ról


  Regeneráló kezelések - száraz, vízhiányos és zsíros bőrre is

BIO Native gyógynövényes kezelés
zsíros és száraz bőrre is

Az indiánok gyógyító szertartásain használt növények kerültek felhasználásra a Bio Native kozmetikumokban, melyekben egyesül az amerikai indiánok rég elfeledett bölcsessége a mai kor tudományával. A Bionative egyedülállóan hatásos holisztikus bőrápolás. Ökológiai művelésből származó növényi nyersanyagokból, a természet kizsákmányolása nélkül készült.

A kezelés tartalma: arctisztítás és arcradírozás (szükség szerint gőzöléses tisztítás) - Ultrahangos DNA szérum kezelés - hidratáló Bio Native pakolás - arc és dekoltázsmasszázs.

A kezelés ideje és ára: 

 • gőzöléses tisztítás nélkül (60 perc) 8.900 Ft
 • gőzöléses tisztítással (90 perc) 9.900 Ft 
KEDVEZMÉNY! 2011. október 31-ig a 90 perces kezelés kedvezményesen 8.900 Ft


 
Szőlős-borterápiás arckezelés 
száraz bőrre

Ez az a kezelés, amit az illata alapján mindenkinek ajánlok, aki szereti a szőlőt, vagy a pezsgőt!

Már maga az élmény is frissítõ, mert 1 órán keresztül csupa édes gyümölcsillat vesz körül, arról nem is beszélve, hogy a krémcsalád tele van A, C és E vitaminnal, ami a bõr ellenállóképességét növeli, és –természetesen!- mint legfõbb cél, a bõr megújulását, ránctalanítását is segíti!

Tartalmaz: A kezelés alapját egy szõlõ illatú krémcsalád adja – szõlõs peeling (arcradír), szõlõ-esszencia, pezsgõs maszk és pezsgõs masszázs krém teszik kellemes élménnyé a kezelést, a bennük lévõ hatóanyagoktól pedig nagyon szépen kisimul az arc, felüdül, felfrissül az arcbõr. 

 • Bor-peeling: Finoman távolítja el az elhalt szarulemezkéket, miközben megõrzi a bõr természetes víztartalmát.
 • Szőlő-vitamin koncentrátum (sejtmegújító és fiatalító): Gyorsítja a sejtek megújulási folyamatát, fiatalítja a bőrt. Alkalmazása során a ráncok mélysége csökken, a bőr struktúrája javul. A szérum gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros foltot maga után. Tart.: A és E vitamin, szőlőmag olaj.
 • Pezsgõ pakolás (hidratáló és regeneráló): Javítja a bőr vérellátását, hidratáltságát, regenerálódó képességét. Erősödik a bõr öregedés elleni természetes védekezőképessége. Tart: szőlő és pezsgő extraktum aktív hatóanyagokkal, vitamin komplex
 • Bor-masszázskrém (erősítő és feszesítő): Gazdagon ellátja a bõrt tápláló anyagokkal, lipidekkel és nedvességgel. Erősíti a bőr védekező mechanizmusát a külső káros hatásokkal szemben, és segíti a sejtek regenerálódó képességét. Tart: szőlőmag-olaj, telítetlen zsírsavakban gazdag olajok.
Kinek ajánlom? Száraz bőrű, illetve 40 feletti vendégek részére! (A krémcsalád elsõsorban zsírban oldódó vitaminokat tartalmaz, ezért a készítmények nagyobb része olajos jellegû.)
 • A kezelés ideje: gőzöléses tisztítás nélkül 60 perc, gőzöléses tisztítással (ha szükséges) 80-90 perc 

 • Ára: 6.900 Ft (60 perc) - 7.900 Ft (80-90 perc)Arcfiatalítás speciális ageLOC technológiával, 
ránckisimítás,
"arcvasalás" a Galvanic SPA Systemmel.


A kezeléssel azonnali, látványos ránctalanítás érhető el!

A kezelés tartalmazza: arctisztítás, radírozás, tonizálás, Galvanic SPA kezelés ageLOC technológiával, hidratálás, (+ masszázs). 

Kinek ajánlom? A kezelés láthatóan lassítja, visszafordítja az öregedés jeleit, így azoknak ajánlott, akik megjelenõ ráncaikat (szem, száj körül) szeretnék eltüntetni. Fontos tudni azonban, hogy a kezelést - a hatás megtartása érdekében - 1-2 hetente ajánlott ismételni.

A kezelés kérhetõ masszázs nélkül, illetve masszázzsal.

Ideje / ára:

 • alapkezelés masszázs nélkül (45 perc):  5.400 Ft
 • kezelés relaxációs masszázzsal (60 perc): 6.800 Ft
 • anti-age masszázzsal (70 perc) 7.500 Ft
 • Kezelés relaxációs masszázzsal + gyémánt alga pakolással: 7.800 Ft


 Különleges élménykezelések - minden bőrtípusra


HAWAII élménykezelés
hideg-meleg Sodalit kagylókõ és lávakõ masszázzsal

ANTI-AGE kezelés - a déli tengerek egzotikus növényvilágával, vízhiányos bõrre!


A szervezet egészségének feltétele az energiaáramlás. Minden szervi zavar ennek az áramlásnak a károsodására vezethető vissza. A SURMER legfontosabb célja az energiaáramlás fokozása és az energia kiegyenlítése, ezáltal aktiválva a szervezet öngyógyító erejét. A SURMER gyógyító, energizáló kezelés különleges hatóanyagai a kollagén szintézist élénkítik, az immunrendszert erősítik, a ráncokat simítják és fokozzák az endorfin termelést. A kezelésben a masszázs során alkalmazott speciális kagylókő magas ásványianyag és nyomelem tartalma javítja a sejtek anyagcseréjét, serkenti a keringést, ami az immunrendszer erősítéséhez vezet. Harmonizálóan hat a mirigyekre és támogatja a hormontermelést, ami fokozza a sejtmegújulást és az anyagcserét.

Surmer hatóanyagok

Az apró nano-gyöngyök a létezõ legkisebb hatóanyagtárolók, a legjobb szállítórendszerek a Surmerban található, a Csendes Óceán egzotikus növényvilágból nyert, tradicionális nyersanyagok számára. A termékcsalád alapját a kukuinut olaj adja, mely a hawaii kukui fa hidegen sajtolt termésébõl készül és gazdag telítetlen zsírsavakban. A hawaiiak ezt az olajat arra használják, hogy megvédje a bõrüket az összes környezeti ártalomtól (szél, víz, nap…). Az olaj - amit a bennszülöttek évszázadok óta használnak a csecsemõk bõrének ápolására, illetve, ezt használják a híres LOMI LOMI masszázshoz is alapolajnak - segít megõrizni a bõr nedvességtartalmát. A készítményben kíméletes cukoremulgeáló kerül felhasználásra (biomimetic rendszer), mely kimondottan bõrbarát tulajdonságokkal rendelkezik.

A kezelés ideje: 60 perc, Ára: 8.250 FtVitamina energizáló kezelés 
ázsiai legyezõecset és herbal stamp masszázzsal

Különleges élményt nyújtó, az összes érzékre együttesen ható, élénkítõ, revitalizáló hatású masszázzsal kombinált anti-age kezelés.

A felhasznált Vitamina termékek gyümölcsös illatával együtt - biztos vagyok benne, hogy - garantáltan elvarázsol, és bõröd újra életre kel majd!

A termékek varázsaltosan friss, gyümölcsös illatát a revitalizáló mandarin és kiwi kivonat adja. Nem lehet leírni, érezni kell... :)

Kinek ajánlott? A nedvességszegény, regenerációt igénylõ vagy nap által igénybevett bõr intenzív ápolására. A kezeléshez használt termékcsaládban található vitaminkoktél - A, C, E - és különleges ápoló anyagok hatása élénkíti a sejtmegújulást, gyulladáscsökkentő, véd a káros környezeti hatások ellen, és hatékony védelmet jelent a bőröregedés megelőzésében. Rendszeres alkalmazása után még a mélyebb ráncok is jól láthatóan kisimulnak. Az A-vitamin felélénkíti a sejtmegújulást és a hatékony a bőr öregedés megelőzésében. Az E-vitamin kiváló antioxidáns, hatásos védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen, melyek a bõrt nagymértékben károsítják.

A kezelés 2 különleges masszázst tartalmaz:

 • egy ázsiai legyezőecset masszázst, mely -egy vendégem szavai szerint- olyan, "mint a pillangók tánca", valamint
 • egy arcon és dekoltázson végzett egzotikus herbál labdacs-masszázst, amelyben egyszerre érvényesülnek a herbál labdacs tartalmának hatóanyagai, és a meleg, simító mozdulatok nyugtató hatása.
 • A kezelés ideje: 90 perc, Ára: 9.850 Ft
  I use high quality
  German cosmetic products
  (Dr. Rimpler and Isabelle Lancray), some of these won the Cosmetic Oscar-prize.

   Kiegészítő kezelések

  Ultrahangos kezelés


  Az ultrahang a bőr mélyebb
  rétegeibe juttatja el a bőr
  állapotának megfelelően
  kiválasztott hatóanyagokat,
  szérumokat.  

  Kezelésbe építve a tisztítás
  után, masszázs előtt
  alkalmazom néhány
  percben.

  Arckezeléshez külön kérve: 
  + 800 Ft.

  Önálló kezelésként is
  kérhető, ez esetben a
  kezelés tartalmazza:

  arctisztítás, radírozás, tonizálás, ultrahangos hatóanyagbevitel,
  15 perces arc- és dekoltázs-
  masszázs. Ideje 30 perc.

  Önálló arckezelésként 
  a kezelés ára: 4.000 Ft

  ***

  Gyémánt alga
  vagy aloe verás
  alga pakolás


  Hidratáló algapakolás
  ránctalanító, feszesítő hatással! 

  Hatására a bőr feltöltődik, 
  sima és hidratált lesz. 

  Anti-allergén termékcsalád 
  (AA+ Prestige).


  A pakolás az arckezelésekhez 
  külön kérhető, 
  hatóideje 15-20 perc, 
  ára a kezelésbe építve: 
  +1.000 Ft.
   Arcmasszázsok


  • Indiai fejmasszázs
  • Relaxációs arcmasszázs
  • Sodalit kagylókő és lávakő masszázs
  • Arckezelés ázsiai legyezőecset és herbál stamp masszázzsal