Egészségmegőrzés, immunerősítés

Immunerősítés infraszaunázással, masszázzsal, és mágnesterápiával


Egészségünket több módon támogathatjuk: sporttal (mozgással), megfelelő étkezéssel, vitaminokkal, valamint alternatív módszerekkel. Ezek közé tartozik a masszázs (közérzetjavító, nyirokkeringés- és vérkeringés fokozó hatása miatt), az infraszauna (az előbbiek mellett az immunrendszer aktiválását segíti elő az infravörös hullámokkal), valamint a mágnesterápia ( a mágneses tér segít a sebgyógyulásban, csökkenti a fájdalomérzetet).Infraszauna + masszázs kombináció ( 2 - 2,5 óra )


A Stúdióban 1-személyes kültéri infraszauna található. Mindenki egymagában használhatja!

Fertőtlenítése minden használat után Germicid (ózon lámpával) történik.


Az infraszaunának több jótékony hatását is ismerjük, ezek többek közt:

- méregtelenít
- szépíti a bőrt, csökkenti a narancsbőrt
- erősíti az immunrendszert
- kalóriát éget
- oldja a stresszt, segít a relaxálásban

Ha még nem voltál infraszaunában, a következőkre érdemes felkészülnöd:

- a szauna fokozatosan melegszik fel, kb. 45-55 fok a maximális hőmérséklete
- időben kb. 30-45-60 perc az ajánlott idő (attól függ, mennyit bírsz)
- fokozatosan izzaszt (az elején semmi, a végén patakokban... :) )


Az infravörös sugárzás a sejtek mélyére hatol, és egy úgynevezett "láz közeli" állapotot idéz elő, amivel aktiválja a szervezet öngyógyító képességét.

Ha ezt a kezelést választod, akkor egy 2-2,5 órás programra érdemes készülnöd, ami áll:
 • konzultáció az első alkalommal
 • 30-45-60 perc infraszaunázás 1-személyes kabinban
 • zuhanyzás
 • 50 perc testmasszázs ( masszázs-kínálatomat ITT találod )
 • egy csészényi hűsítő tea
Ára: 14.500 Ft / alkalom

Papucsot és törölközőt adok, neked csak annyi a dolgod, hogy magadat hozod! :)
Mágnesterápia: biorezonancia "Magneter" matracon 

Én testmasszázs közben ajánlom a matrac használatát, a masszázs árán felül +1.500 Ft. ( masszázs-kínálatomat ITT találod )


Már az ősi kultúrákban is ismerték és alkalmazták a mágnes gyógyító erejét, például amulett formájában rontás ellen, valamint a szépség és fiatalság megőrzésére, de szembetegségeket és székrekedést is gyógyítottak vele. Kiderült, hogy a gyengén pulzáló mágneses mező alkalmazásával a "civilizációs" betegségek (nyakmerevség, a hát- és mellkasi fájdalom, a lumbágó, a fejfájás, az álmatlanság) sikeresen kezelhetők, hiszen itt főként a mágneses mező hiányából, és ebből következően a tökéletlen anyagcseréből fakadó problémákról van szó.


A regenerációs folyamatok beindításával a legkülönfélébb betegségeknél érhető el teljes vagy részleges gyógyulás: traumák, vérkeringési panaszok, vérellátási zavarok, migrén, idegrendszeri betegségek, mozgásszervi megbetegedések, nőgyógyászati, emésztőszervi panaszok, anyagcserezavarok, nehezen gyógyuló sebek.


Főbb alkalmazási területei:

 • stressz csökkentés és betegségmegelőzés;
 • keringési rendszer problémáinak kezelése és a vérellátási zavarok esetén;
 • sebgyógyulás gyorsítása;
 • csontok összeforrásának gyorsítása;
 • stresszel összefüggő megbetegedések és alvásproblémák kezelése;
 • izomfeszülések megszüntetése;
 • teljesítmény növelésére a sport területén,
 • anyagcsere-betegségek kezelésére;
 • regeneráció meggyorsítására sérülések kezelésére;
 • szív és érrendszeri betegségek kezelése;
 • depresszió;
 • idegi eredetű betegségek esetén, idegsérülések, ideggyulladások;
 • az immunrendszer megerősítésére;
 • allergiás tünetek kezelésére
 • a gyógyszerfüggőség csökkentésére;
 • bőrbetegségek kezelésére
 • mozgásszervi megbetegedésekre.

A Magneter (magnetoterápia) magyar találmány, melyet egy mérnökökből és orvosokból álló kutatócsoport fejlesztett ki. A Magneter kezelés (magnetoterápia) alapelve az, hogy a készülék által létrehozott pulzáló mágneses térbe betegség típusonként speciálisan programozott frekvenciákat visz be, ezáltal serkenti az öngyógyító folyamatokat, visszahangolja a szerveket az egészséges működésre. Szinte majdnem minden betegség kezelésére létezik külön program

Előre megírt CD-programok a Magneter kezeléshez:

Magnetercd

MAGNETER WELLNESS

Ajánlott a meggyengült szervezet felerősítéséhez. A program tartalmazza a szervezetünk számára az összes egészséges rezgést, ami szükséges a jó közérzet megtartásához, illetve visszaszerzéséhez. Jó eredményeket produkál minden komoly és általános betegség kezelésének kiegészítéseként.

MAGNETER DEPRESSZIÓ

Közérzetjavító program. Mindenkinek javasolt akiknek rossz kedvük van, akik magukba zárkóznak, nincs életkedvük, szorongásaik vannak. Csökkenti a depresszív hangulatot. Alvászavarokra, étvágyfokozásra, idegrendszeri bajokra ajánlott. Hasznos ingerlékenyeknek, frontérzékenyeknek.

MAGNETER IMMUNERŐSÍTŐ

Ez olyan fizikumerősítő program, ami nélkülözhetetlen a legyengült szervezet számára. Ajánlott azok számára is, akik gyakran megfáznak, nehezen épülnek fel betegségeikből, sokat fogytak, aluszékonyak, műtét után vannak, fáradékonyak, vagy erősítést igényelnek műtétekre. Betegségek kiegészítő terápiáihoz.

MAGNETER GERINC-REUMA-ÍZÜLET

Ez a program a mozgásszervi gondokra, hát-és derékfájdalmakra, nehéz járás, kéz és könyök ízületi bajaira, végtagfájdalmak enyhítésére, csonttörések utáni rehabilitációra, reumatikus betegségekre.

A porckorongsérv esetleges kisugárzó fájdalmai enyhítésére. A program használata után tünetei enyhülnek, ill. megszűnhetnek.

MAGNETER MIGRÉN, FEJFÁJÁS

A program alkalmazásával, nagy hatékonysággal csökkenthető, ill. teljesen megszüntethető a hirtelen fellépő migrén-szerű fejfájások mindegyike, szinte azonnal érezhető a hatása. Ezt a programot nem testmasszázzsal, hanem gyógymasszőri arcmasszázzsal ajánlom.

A MAGNETER KÉSZÜLÉKET NEM HASZNÁLHATJÁK:

Várandós anyák, epilepsziában szenvedők, pacemakert (szívritmus szabályozó) használók, akut lázas betegek, vérző vagy vérzékeny betegek (vérhígító hatású), rohamokkal járó idegrendszeri megbetegedésekkel küzdők, illetve nem ajánlott műtéti beavatkozáson frissen átesetteknek (nyílt seb), továbbá 6 éves kor alatti gyerekeknek!

A magneter terápia nem helyettesíti a gyógyszert és az orvost, csak kiegészítő kezelésként használható. A Magneter használatát beszélje meg kezelőorvosával.