Arckezelések

Arcbőrünk árulkodik elsőként lelki-fizikai állapotunkról. Hatással van rá, hogy milyen életet élünk, mit eszünk, mennyit alszunk, de az is, hogy hogyan érezzük magunkat - szó szerint látszik, "hogyan érezzük magunkat a bőrünkben".

Tökéletes arcbőre senkinek nincsen, időnként pattanások, gyulladások (aknék) formájában a szervezet méregtelenít vagy jelez, ha valami nincsen rendben. Mindemellett az idő is hagy nyomokat, kinél előbb, kinél később, de ha szeretnénk megelőzni az öregedést, vagy késleltetni a folyamatokat, akkor ezekre is figyelnünk kell.

Arckezeléseim során évekig a hagyományos "gőzölés-tisztítás-masszázs" kezelések voltak a legnépszerűbbek, számos masszázstechnikát tanultam, mellette pedig meditációval, keleti filozófiák tanulásával igyekeztem saját és mások energiaszintjét emelni a kezelések alatt. Ezt a jövőben is folytatni tervezem, azonban úgy gondolom, hogy eljött az ideje a kezelésekbe bevezetni a modern kutatási eredményeket, technológiákat is.

Éppen ezért 2017. év végétől elérhető nálam, és a kezelésekbe építem az alábbiakat:
 • mikrodermabrázió (ősztől tavaszig) gyémántfejes bőrcsiszoló eljárás, mely az egyik leghatékonyabb peeling az elhalt hámsejtek eltávolítására
 • hidrodermabrázió (tavasztól őszig) kíméletes bőrradírozó eljárás, ultrahangos peeling az elhalt hámsejtek eltávolítására
 • elektroporáció (más néven tű nélküli mezoterápia, rádiófrekvencián alapuló eljárás, a hatóanyagok bőrbe juttatása sejtszinten.)
 • face-lifting (arcfeszesítés és ránctalanítás mikroáram segítségével, mely segíti a kollagéntermelést és a sejtek megújulását.)
 • ultrahangos hatóanyagbevitel (zsírban és vízben oldható hatóanyagok bőrbe juttatása ultrahang segítségével)


Arckezelések típusai és árai a fentieknek megfelelően az alábbiak: 


"Klasszikus kiskezelés"


Tisztító alapkezelés (kb. 60-90 perc)

Letisztítás, radírozás, tonizálás, gőzölés, pórustisztítás, fertőtlenítés, összehúzó pakolás, gyulladáscsökkentő szérum ultrahangos bevitellel, antibakteriális befejező krém
 • Tisztító alapkezelés 18 év alatt: 4.800 Ft
  • Mikrodermabráziós kiegészítéssel: + 1.000 Ft

 • Tisztító alapkezelés 18 év felett: 5.800 Ft
  • Mikrodermabráziós kiegészítéssel: + 1.000 Ft
  • Hidratáló ultrahang kiegészítéssel: + 1.000 Ft

Miért ajánlott a mikrodermabrázió kiegészítésként? A mikrodermabrázió segít a bőrnek megújulni, finoman lecsiszolja az elhalt hámsejteket. Hatására a bőr egyenletesebb lesz, a korábbi hegek, bőrhibák eltűnnek, a tisztítás kíméletesebb.
"Klasszikus nagykezelés"Tisztító, vitaminos tápláló kezelés
arc- és dekoltázsmasszázzsal
(kb. 90 perc)

Letisztítás, radírozás, tonizálás, gőzölés, pórustisztítás, fertőtlenítés, összehúzó pakolás, hatóanyagos szérum ultrahangos bevitellel vagy hatóanyagos algamaszk, 20 perces arc- és dekoltázsmasszázsMiért ajánlott a mikrodermabrázió kiegészítésként? A mikrodermabrázió segít a bőrnek megújulni, finoman lecsiszolja az elhalt hámsejteket. Hatására a bőr egyenletesebb lesz, a tisztítás kíméletesebb, a hatóanyagok sokkal könnyebben felszívódnak a bőrben.
 • Tisztító, vitaminos tápláló kezelés, ultrahanggal vagy alga-maszkkal, arc- és dekoltázsmasszázzsal : 8.800 Ft
  • Mikrodermabráziós kiegészítéssel : + 1.000 FtGőzöléses tisztítást nem tartalmazó, hidratáló és anti-age kezelések

Hidratáló arckezelés
Mikrodermabráziós /Hidrodermabráziós
peelinggel


Wellness kezelés az arcbőrnek,
pihenés a léleknek!

Tisztítás, radírozás, tonizálás, mikrodermabráziós vagy hidrodermabráziós peeling, hatóanyagbevitel ultrahanggal, hatóanyagos algamaszkkal vagy télen meleg arcparaffin pakolással, 20 perces arc- és dekoltázsmasszázs. 

Kinek ajánlom? Mivel a kezelés nem tartalmaz gőzöléses tisztítást, ezért azoknak ajánlom, akik pihenni, feltöltődni, regenerálódni szeretnének, miközben bőrök is megújul.
 • Ideje: 60 perc
 • Ára: 6.800 Ft 
A kezeléshez gőzölés tisztítás kérhető (+3.000 Ft), ez a Tisztító, vitaminos "klasszikus nagykezelés" mikrodermabrázióval.Anti-age kezelés elektroporációval és ultrahanggal, arcfeszesítés double-face-lintinggel arc- és dekoltázsmasszázzsal

Letisztítás, radírozás, tonizálás, mikrodermabráziós vagy hidrodermabráziós peeling, hatóanyagos szérum elektroporációs és ultrahangos bevitellel, hyaluronsavas matrix gél face-lifting kezeléssel, 20 perces arc- és dekoltázsmasszázsKinek ajánlom?
A kezelés intenzív, prémium minőségű hatóanyagfeltöltést és feszesítést tartalmaz, amely hosszú távon segít a bőr rugalmasságának megőrzésében. 

 • Ideje: 70-80 perc
 • Ára: 9.800 Ft (2 funkció) - 10.800 Ft (3 funkció)
Igény esetén gőzöléses tisztítással kiegészíthető (+ 3.000 Ft), a kezelés ideje így kb. 100 perc.
 Kezelések a Solanie kozmetikumaival

Solanie növényi őssejtes, argán olajos anti-aging (ránctalanító) kezelés

Tartalmazza: arctisztítás, radírozás, tonizálás, igény szerint gőzöléses tisztítás, argán növényi őssejtes "renew" szérum Ultrahangos bevitellel, argán növényi őssejtes szemkörnyékápoló koncentrátum, 20 perces arc- és dekoltázs masszázs, argán őssejtes hidratáló és feszesítő szépség maszk. 

 • A kezelés ideje: 60 perc - 80 perc
 • Ára: 6.800 Ft (60 perc) - 7.800 Ft (80 perc - gőzöléses tisztítással)
 • mikrodermabráziós vagy hidrodermabráziós peelinggel +1.000 Ft.Európai 
kozmetikumokkal dolgozom,
melyek közül néhány
elnyerte a kozmetikai
Oscar-díjat is.

Magas minõség elérhetõ áron azoknak, akik a bõrüknek a legjobbat akarják!


Dr. Rimpler és Isabelle Lancray,
Németország vezető kozmetikumaSolanie Professional Cosmetics,
magyar termék!

Az egyik legújabb arckezelő technológia: DrSkin 4in1 arckezelő

 • mikrodermabrázió (mélytisztítás, hámlasztó kezelések)
 • tű nélküli mezoterápia (multipoláris elektroporáció LED-fényterápiával)
 • face-lifting (feszesítés)


Időpont-foglalás