Hát-, vagy teljes testmasszázsok, meleg olajjal és krémmel,

lávakövekkel és kiegészítő mágnesterápiával 

* * *

(A masszázs rövid állapotfelméréssel jár, valamint számlaköteles, ezért a masszázs előtt 
rövid kérdőívet szükséges kitölteni, mely tartalmazza a név- és címadatokat is.)

* * *

A masszázs helyszínéről:

 


 • kellemes hangulatú, csendes szobában
 • a háttérben aromagyertyákkal, relaxációs zenékkel
 • télen melegített ággyal, meleg takaróval
 • professzionális masszázsolajokkal (növényi olajok és krémek), spa-wellness készítményekkel

Rólam:
Petrényi-Petrik Helga Szilvia vagyok
(1973-ban születtem)
  Masszőr-végzettségeim:
 • gyógymasszőr,
 • svédmasszőr, vitalmasszőr (csúsztatott köpöly technika)
  aromaterápiás-, lávaköves , spa-wellness és ayurvedikus masszőr
egyéb: prána-energia és Reiki I-II-III. fokozat


 Holisztikus szemléletű vagyok, azaz azt vallom, hogy az egészség a test-lélek-szellem harmóniájában működhet jól.
Az alábbi masszázsok közül bármelyikhez választható kiegészítésként a mágnesterápia (ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a masszázs egy mágnesmatracon történik, a kezelés közben pedig az adott állapotnak
megfelelő egészségterápiás program működik).


Bővebb információ a mágnesterápiáról ITT. ( Ára bármely masszázshoz, kiegészítésként: +1.500 Ft)
VÁLASZTHATÓ MASSZÁZSOK:  Regeneráló svédmasszázs:

A masszázsok egyik legismertebb formája. Klasszikus alapfogásokkal (simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés) segíti a letapadt izmok fellazítását, a szervezet regenerálódását.

Teljes testmasszázs (50 perc): 6.500 Ft
Hátmasszázs (30 perc): 3.500 Ft, (50 perc): 6.500 Ft


Figyelem! Nekem "közepesen erős" kezem van, így aki az erősebb masszázst szereti, annak a "Vital masszázst" ajánlom (lásd lentebb).

Meleg olajos relaxáló masszázs

KÜLÖNLEGES! A masszázst kb. 40 fokos, közvetlenül felolvasztott, argán olajos vagy vanília illatú masszázsgyertya olajjal végzem, ahogyan az a képen is látszódik.

A masszázst nyugtató, relaxáló főleg simító, mélysimító, feszültségoldó mozdulatok jellemzik. A masszázs célja a lazítás, pihentetés.

Teljes testmasszázs (50 perc): 7.500 Ft
Hátmasszázs (30 perc): 4.000 Ft, (50 perc): 7.000 Ft


VITAL Masszázs

Csúsztatott köpölyözéses technikán alapuló, kifejezetten a letapadt izmok fellazítására irányuló hátmasszázs. (Azoknak ajánlom, akiknek a svédmasszázs nem elég "erős".)

A köpöly a bőrön vákuumtechnikával csúsztatható, hatása vérkeringés és nyirokkeringés fokozó. Az esetek nagy részében a bőr kipirul, ez a kezelés természetes velejárója.

Hátmasszázs (30 perc): 4.000 FtThai Herbal (gyógynövényes) meleg labdacs masszázs


A masszázs során kézzel készített gyógynövényeket tartalmazó "labdacsokat" használok, melyeket meleg gőzben átgőzölök. Ezáltal felszabadulnak a gyógynövények hatóanyagai, a meleg hatására pedig nemcsak kellemes érzést adnak a testnek, hanem a bőrön keresztül a szervezetre is jótékony hatással vannak.

A masszázst hagyományos simító-gyúró fogásokkal is kombinálom, hogy a pihenés és relaxálás élménye mellett az izmok is lazuljanak.

Teljes testmasszázs (75 perc): 9.500 Ft
Hátmasszázs (40 perc): 5.500 Ft
Lávaköves masszázs

Ez a masszázs az egyik legpihentetőbb élmény-masszázs, melyet a Herbal labdacs masszázshoz hasonlóan a meleg tesz különlegessé. A masszázs során használt láva-köveket felmelegítem (kb. 42 fokra, egy speciálisan erre tervezett kőmelegítőben), majd a kezemben tartva átmasszírozom vele a teljes testet.

Ezt a masszázst csak teljes testen érdemes végezni, mivel úgy fejti ki relaxáló hatását.

Teljes testmasszázs (75 perc): 9.500 Ft
Gyógymasszázs

Bár gyógymasszőri végzettséggel rendelkezem, hozzám a wellness és relaxáló masszázsok állnak legközelebb. Ebből adódóan csak minimális "gyógy"masszázst szeretnék kínálni, illetve ezen belül is specializálódom egy területre (lásd alább).

A gyógymasszázst -alapesetben- orvosi rendelvényre végzik, a svédmasszázsból ismert alapfogásokkal. Speciális fajtái a gyógyfürdőkben kínált víz alatti sugármasszázs (tangentor), illetve az iszappakolás (ezekre sajnos itt nincsen lehetőségem.)

Vannak speciális masszázsfajták, melyeket különböző problémák esetén javasolnak (ezek lehetnek mozgásszervi, vagy egyéb egészségügyi panaszok esetén.)

Amennyiben gerincproblémáid vannak, ajánlom a hát/nyak/váll vagy ezt kiegészítve a derék/lumbo-gluteális szakasz masszázsát. Ezekhez kérlek, küldd el előzetesen az orvosi leleteidet email-ben. (Amennyiben nincs olyan panaszod, amihez orvosi lelet lenne, elegendő a svédmasszázst választanod):

Gyógymasszázs orvosi leletek alapján, vagy külön ilyen irányú kérésre, svédmasszázs fogásokkal:
 • 45 perc (hát/nyak/váll vagy hát/derék/lumbo-gluteális szakasz): 6.500 Ft
 • 60 perc (teljes test): 9.500 Ft
* * *

Specializálódásom gyógymasszázs terén a kötőszöveti masszázs, melyet női hormonproblémák, illetve pajzsmirigyproblémák megoldására kínálok azoknak, akik gyereket szeretnének (és ciklusuk nincs rendben, vagy hormontermelésük alacsony).

Ezekről kérlek, hogy orvosi leletet, illetve orvosi ajánlást hozz első alkalommal, mivel a kötőszöveti masszázs kizárólag csak olyanokon alkalmazzuk, akiknek ezt az orvosa is jóváhagyja. A masszázs nem pihentető vagy relaxáló hatású, a páciens ülő helyzetben van, a fogások egyes helyeken fájdalmasak is lehetnek.

A kötőszöveti masszázs hatásmechanizmusa, hogy a belső szervek, szervrendszerek megbetegedése során a kötőszövetben fokozott feszülés alakul ki. Kutatások kimutatták, hogy a testünk vegetatív idegrendszere és a kötőszövet között kapcsolat áll fenn, így a kötőszövet ingerlésével tudunk hatni a szervek működésére.

A kötőszöveti masszázs ajánlott többek közt:
 • pajzsmirigy problémák
 • menstruációs problémák
 • stressz okozta problémák oldására.
A kötőszöveti masszázst kúraszerűen érdemes végezni, 6 hetente kontroll vizsgálatokkal.

Ára: 9.500 Ft / alkalom.

Ellenjavallatok:
A masszázs nem javasolt terhesség illetve szoptatás esetén, krónikus megbetegedésben szenvedőknek - pl. kezeletlen magas vérnyomás -, bőrbetegségben szenvedőknek, lábon visszértágulat esetén, illetve akkut lázas betegeknek. A jelenlegi COVID fertőzés miatt általános javaslat, hogy COVID fertőzés után legalább 6 héttel, COVID oltás után minimum 2 héttel lehet masszázsra jelentkezni.

Egyéb fontos tudnivalók:

 • 18 év alattiak részére nem vállalok masszázst
 • a masszázsra jelentkezőknek az első alkalommal egy Adatfelvételi lapot szükséges kitölteni és aláírni, melyben az aktuális egészségügyi állapotukról nyilatkoznak
 • a masszázs számlaköteles, ezért a masszázs előtt rövid kérdőívet szükséges kitölteni, mely tartalmazza a név- és címadatokat is.