Sunset Garden Egészség- és Szépség Stúdió


Holisztikus szemléletű, egyszemélyes kozmetika,
ahol a problémák megoldást találnak


Természetes hatóanyagokkal és hagyományos egészségmegőrző módszerekkel várlak Stúdiómban, hogy kozmetikai problémáid / kimerültséged megoldásában segíthessek! 

Üdvözöllek! Szilvia vagyok, kozmetikus és gyógymasszőr, természetgyógyász-fitoterapeuta végzettséggel, holisztikus életmódszemlélettel. Több mint 12 éve foglalkozom egészségtudatos életmóddal, egészségfejlesztéssel, arc- és testszépítéssel - de legfőképp: pihentetéssel.

"Szerelmese vagyok" a hidroterápiának, spa-kezeléseknek, ásványoknak és gyógynövényeknek, ezért nagyon sok kezelésem "spa" hangulatú, arc- és testkezeléseimhez különleges, de természetes anyagokat használok.  

Számos masszázstechnikát tanultam és alkalmazok, de leginkább arra vagyok büszke, hogy az elmúlt években segítettem a hozzám forduló nőknek újra önmagukra találni, megújulni, vagy épp mélypontról talpra állni. 

Amivel várlak:

Miért a Sunset?

Mert itt van:

Arckezelések - Szőrtelenítések - Masszázsok (Külön weboldalon nyílik!)

A Stúdióban 100%-ban azon leszek, hogy pihenj és töltődj - itt relaxálhatsz, természetes anyagokkal szépülhetsz, és nemcsak a bőröd szépsége, hanem az egészséged megőrzése is fontos!

Egyedül dolgozom, és amikor itt vagy, kizárólag Rád figyelek, a pihenésed és megújulásod segítem!

Sunset Garden Stúdió

Petrényi-Petrik Helga Szilvia

KATA-s egyéni vállalkozó, kozmetikus, gyógymasszőr

1139 Budapest, Teve u. 27. 1/104.
(kapucsengő: 14)

Telefon: 06-30 / 875-875-1, E-mail: info [@] sunset-garden.hu