Rólam

Üdvözöllek!

Petrényi-Petrik Helga Szilvia vagyok, én vezetem a Sunset Garden-t, és én várlak, ha kozmetikára vagy masszázsra jelentkezel.

1973-ban születtem, Miskolcon. 20 évesen költöztem Budapestre, ahol jelenleg is dolgozom. Korábban évekig irodában dolgoztam, személyi asszisztensként, HR-tanácsadóként. Miután elértem azt, amit csak tudtam (pl. irodavezetõ voltam az RTL Klub-nál) a szépség- és egészségápolással kezdtem foglalkozni - és "pályát változtattam".

Végzettségeim:

Korábban ezeket végeztem el:

Folyamatosan járok külföldi (szépség-és wellness témájú) szakmai kiállításokra, hazai tanfolyamokra és rendezvényekre, hogy képezzem magam az egészségfejlesztés és kozmetika területén is. 

Érdekességek:

A Stúdió alapításakor az volt a célom, hogy egy csendes, nyugodt, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas - de megfizethető - helyet hozzak létre, melyben akár Te is otthon érezheted magad.

A Sunset Garden egy újépítésű társasházban lett kialakítva (egy nagy Parkettás üzlet van a bejáratnál). A Stúdió 2 szobás, saját terasszal és kerttel - amit kifejezetten erre a célra rendeztem be. Ha megérkezel a ház elé, akkor egy "Sunset Garden Nõi-Férfi Arc- és Testkozmetika" táblát fogsz találni a bejárattól balra. A kapuban csengõ, 14-es kóddal tudsz felszólni, hogy megjöttél. Ha bejutottál a folyosóra, akkor vagy lifttel, vagy gyalog fel kell jönni az elsõ emeletre. Az elsõ emeleten rögtön jobbra az elsõ ajtó a kozmetika, de itt már várni foglak, nem tévedsz el.

Amiben a Sunset Garden Stúdió más - és ezért szeretnek hozzám járni:

Kozmetika és masszázs szoba

Ezoterikus szemlélettel élek, hiszek a természet (ásványok, gyógyvizek) erejében

Korábban meghívtak a Televízióba is

Hivatalos információk:

A Sunset Garden Stúdiót KATA-s egyéni vállalkozóként működtetem. 

Név: Petrényi-Petrik Helga Szilvia , Adószám: 74480078-1-41

Cím: 1139 Budapest, Teve utca 27. 1/104.

E-mail: info[@]sunset-garden.hu

Telefon: 06-30 / 875-875-1


Tárhelyszolgálató: Google Webhelyek

DNS kezelő: 3in1 Hosting Bt. 

(székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11, levelezési cím: 2310 Szigetszentmiklós, Szivárvány u. 1. fsz.1., telefon: 06-24/886-491)