Arckezelések

(Frissítve: 2023. július 04.) - a kezelések, leírások,újdonságok frissítése folyamatos

Komplex tisztító-hidratáló kezelés szépségmaszkkal és masszázzsal - 100 perc

Komplex tisztító-hidratáló kezelés ultrahangos hatóanyagbevitellel minden bőrtípusraA komplex kezelés azt jelenti, a bőr mindent megkap, amire szüksége lehet 25-45 év között: tisztítást, vitaminokat, hatóanyagokat, hidratálást - mindezt egy relaxáló arcmasszázzsal zárva. Ebben a kezelésben  számos hatóanyagot felhasználok, a bőr állapotának megfelelően: hyaluron, Collagen, tengeri DNA, kolloid arany, növényi őssejt (a hatóanyagot mindig a bőr adott állapota és igénye határozza meg.)

A kezelés gőzöléses tiszítással kezdődik, melyet követően a szükséges hatóanyagot ultrahanggal juttatom be. Ezek után arc- és dekoltázsmasszázs következik hatóanyagos masszázskrémmel, valamint egy hidratáló/feltöltő szépségmaszk zárja a kezelést.

Kiegészítésként a kezelésben arcvasalót (hideg/meleg), ásványokat (kristályokat), vagy nyári meleg esetég jéggömböt is használok.

Anti age kezelés igény szerint tisztítással, szépségmaszkkal és masszázzsal - 100-120 perc

Ante-age kezelés a látható ráncok ellen, elektroporációs hatóanyagbevitellel és/vagy face lifting technikával, érett bőrreAz anti age kezeléshez számos hatóanyagot felhasználok, a bőr állapotának megfelelően. Ez lehet hyaluron, Collagen, tengeri DNA, kolloid arany, növényi őssejt (a hatóanyagot mindig a bőr adott állapota és igénye határozza meg.)

A kezelés igény szerint gőzöléses tiszítással kezdődik, melyet elektroporációs hatóanyagbevitel és/vagy face lifting anti age technika követ. Ezek után arc- és dekoltázsmasszázs hatóanyagos masszázskrémmel, valamint egy hidratáló/feltöltő szépségmaszk zárja a kezelést.

Kiegészítésként a kezelésben arcvasalót (hideg/meleg), ásványokat (kristályokat), vagy nyári meleg esetég jéggömböt is használok.

Anti aging kezelés bio növényi hatóanyagokkal, arc-dekoltázs és kézmasszázzsal

BIO ORCHIDEA  Stem Cells - Anti Aging Lifting arc és dekoltázskezelés fokozottan víz-, és enyhén zsírhiányos bőrre


Prémium kategóriás kezelés érzékeny, pirosodásra hajlamos, fokozottan víz- és enyhén zsírhiányos bőrre, bio kozmetikumokkal, Demeter minősítésű olajokkal, anti-age hatással, igény szerint gőzöléses tisztítással.

Narancs vagy az orchidea callus sejtekből (növényi őssejt) kivont hatóanyag esszencia tartalommal, bio-növényi hatóanyagokkal, bőrtápláló vitaminokkal, természetes növényi olajokkal, gyógynövény kivonatokkal táplálja a bőrt. Segíti a bőr természetes kollagén és elasztin képződését, segíti a ránctalanítást. Látványos, hidratáló kezelés, a legmodernebb nagy mennyiségű bio- és natúr hatóanyagokkal. A bőrfiatalítás legújabb technológiákkal. 

A kezelés tartalma: letisztítás, peeling, igény szerint gőzöléses tisztítás, szérum ultrahanggal és arcvasalóval történő bejuttatása, szemkörnyék ápolás, arcmaszk és arc- és dekoltázsmasszázs, kézmasszázs, arc-lifting (anti age technikák).

Hidratáló arckezelés (tisztítás nélkül) szépségmaszkkal, igény szerint arc- és dekoltázsmasszázzsal 45-60 perc

Hidratáló kezelés száraz, érzékeny, vagy vízhiányos bőrre bőrreA hidratáló kezelés egy könnyű letiszítást (arctej, arcradír, tonik) tartalmaz, valamint ultrahangos hatóanyagbevitelt. A szépségmaszk hatóanyagai hidratálják, nyugtatják a bőrt, a 15 perces arc- és dekoltázsmasszázs pedig további hatóanyagokkal segíti a bőr egészséges állapotának visszaállítását.

Kiegészítésként a kezelésben arcvasalót (hideg/meleg), ásványokat (kristályokat), vagy nyári meleg esetég jéggömböt is használok.

Tisztító arckezelés nyugtató vagy hidratáló maszkkal (60-80 perc)

Bőrtisztító kezelés aknés, gyulladásra hajlamos, mitesszeres bőrreA tisztító alapkezelés hagyományos gőzöléses tisztítást, fertőtlenítést, összehúzó-nyugtató maszkot, befejezésként anti-bakteriális gélt/krémet tartalmaz, a kezelés előtt szükség szerinti ultrahangos vagy mikrodermabráziós peelinggel, illetve a végén igény szerint algamaszkkal.

EGYÉB KEZELÉSEK:

Arcmassszázsok / Rövid arckezelések:

Anti-age technikák:

Herbal Stamp / Gyógynövényes labdacsok arcmasszázshoz:


Ásványrollerek: hegyikristály és rózsakvarc


Guasha arcmasszázs jáde-kövekkel


Gyógyiszapos arcpakolás