Arckezelések

(Frissítve: 2023. április 19.) - a kezelések, leírások,újdonságok frissítése folyamatos

Holisztikus szemlélettel - természetes hatóanyagokkal

Az arckezelések között az alábbi szempontok szerint tudod kiválasztani a neked leginkább megfelelőt:

Kezeléseimhez természetes hatóanyagokat alkalmazó kozmetikumokat, illetve orvosi tisztaságú hatóanyagokat alkalmazó kozmetikumokat használok, ásványvízzel vagy gyógyvízzel kiegészítve, gyógynövényes kezeléseim pedig minősített gyógynövényekből és olajokból készülnek, prémium minőségben.

ÚJDONSÁG! 2023. MÁJUS 1-TŐL

BIO ORCHIDEA  Stem Cells - Anti Aging Lifting arc és dekoltázskezelés fokozottan víz-, és enyhén zsírhiányos bőrre

#érzékeny bőr #bio kozmetikum #anti-aging #vízhiányos #zsírhiányos

Prémium kategóriás kezelés érzékeny, pirosodásra hajlamos, fokozottan víz- és enyhén zsírhiányos bőrre, bio kozmetikumokkal, Demeter minősítésű olajokkal, anti-age hatással. Gőzöléses tisztítás nélkül, extra masszázsokkal.

Narancs vagy az orchidea callus sejtekből (növényi őssejt) kivont hatóanyag esszencia tartalommal, bio-növényi hatóanyagokkal, bőrtápláló vitaminokkal, természetes növényi olajokkal, gyógynövény kivonatokkal táplálja a bőrt. Segíti a bőr természetes kollagén és elasztin képződését, segíti a ránctalanítást. Látványos, hidratáló kezelés, a legmodernebb nagy mennyiségű bio- és natúr hatóanyagokkal. A bőrfiatalítás legújabb technológiákkal. 

Ideje: 80 perc 

Ára: 14.800 Ft

A kezelés tartalma: letisztítás, peeling, szérum ultrahanggal és arcvasalóval történő bejuttatása, szemkörnyék ápolás, arcmaszk és arc- és dekoltázsmasszázs, kézmasszázs, arc-lifting (anti age technikák).

Időpont foglalásokat 2023. május 1. utáni időpontokra fogadok.

Hyaluronos kezelés tisztítással, hidratálással, anti-age technikával, minden bőrtípusra

#minden bőrtípus #tisztítás #hidratálás #anti-age #35+ év felett


A kezelés kézi vagy gépi arcradírozást (mikrodermabráziós vagy hidrodermabráziós csiszolást),  igény szerint gőzöléses pórustisztítást tartalmaz, a hatóanyagos szérum elektroporációs és/vagy ultrahangos technikával történő bejuttatásával, 15-20 perces arcmasszázzsal, és  egy hidratáló-feltöltő hyaluronos-algamaszk pakolással. 

A kezelésben 3,5%-os molekolasúlyú, magas hialuronkoncentrátumú ampullát használok, melyet elektroporációs technikával juttatok a bőr mélyére, így a felszíni és a mélyrétegi vízhiányos bőrproblémákat is látványosan szépíti, hidratálja.

Kollagénes kezelés száraz, zsír és vízhiányos bőrre - hidratáló, ránctalanító hatással

#száraz bőr #vízhiányos bőr #kollagén #35+ életkor


A kezelés kézi vagy gépi arcradírozást (mikrodermabráziós vagy hidrodermabráziós csiszolást),  igény szerint gőzöléses pórustisztítást tartalmaz, melyet egy hatóanyagos szérumegy  és kollagénes krémmaszk követ, majd 15-20 perces arcmasszázzsal, és egy regeneráló-feltöltő kollagénes algamaszk pakolással záródik.

A Collagen termékcsalád fő összetevője a CMF, mely biztosítja a bőr megfelelő hidratáltságát, magas szintű táplálását, és hatékony védelmet nyújt az idő előtt megjelenő ráncokkal szemben.

A készítményben található kitozán egy féligáteresztő filmréteget képez, azaz a bőrt kiadósan hidratálja és megőrzi nedvességtartalmát, ami "lifting effektusban" nyilvánul meg. 35 év felettieknek ajánlom.

Hidratáló kezelés érzékeny bőrre arany kolloiddal, anti-age technikával és ajándék masszázzsal

RÁNCTALANÍTÓ, HIDRATÁLÓ KEZELÉS PIROSODÁSRA HAJLAMOS, ÉRZÉKENY BŐRRE


#hidratálás #érzékeny bőr #anti-ageA kezelés kézi vagy gépi arcradírozást (mikrodermabráziós vagy hidrodermabráziós csiszolást),  igény szerint gőzöléses pórustisztítást tartalmaz, a hatóanyagos szérum face-lifting és ultrahangos technikával történő bejuttatásával, 15-20 perces arcmasszázzsal, és  egy hidratáló-feltöltő algamaszk pakolással. 

Nyáron a kezeléshez ajándékként jár a jéggömbös arcmasszázs, télen pedig a meleg hővasalóval való hatóanyagbevitel.

Tisztító alapkezelés

Bőrtisztító kezelés aknés, gyulladásra hajlamos, mitesszeres bőrre

#tinikezelés #felnőttkori aknék, gyulladások #problémás bőr #hormonváltozás miatti pattanásokA tisztító alapkezelés hagyományos gőzöléses tisztítást, fertőtlenítést, összehúzó-nyugtató maszkot, befejezésként anti-bakteriális gélt/krémet tartalmaz, a kezelés előtt szükség szerinti ultrahangos vagy mikrodermabráziós peelinggel, illetve a végén igény szerint algamaszkkal.


Tisztító arckezelés gyógyiszappal

Bőrtisztító kezelés aknés, gyulladásra hajlamos, mitesszeres bőrre gyógyiszapos pakolással

#felnőttkori aknék, gyulladások #problémás bőr #hormonváltozás miatti pattanásokA tisztító alapkezelés hagyományos gőzöléses tisztítást, fertőtlenítést, összehúzó-nyugtató maszkot, befejezésként anti-bakteriális gélt/krémet tartalmaz, a végén gyógyiszapos pakolással.


Gyógyiszapos arcpakolás

EGYÉB KEZELÉSEK:

Arcmassszázsok / Rövid arckezelések:

Anti-age technikák:

Herbal Stamp / Gyógynövényes labdacsok arcmasszázshoz:


Ásványrollerek: hegyikristály és rózsakvarc


Guasha arcmasszázs jáde-kövekkel


Gyógyiszapos arcpakolás