Mikrodermabrázió

Jelenleg a leghatékonyabb és legkíméletesebb hámlasztási módszer. A kezelés fájdalommentes, vákuumos gyémántfejjel távolítom el egyenletesen az elhalt szarusejteket, ezáltal megnövelve az értékes hatóanyagok bejutását.

Alkalmazásával gyors, látványos és tartós eredmény érhető el gyulladt, aknés, pattanásos, tág pórusú bőrök kezelésekor. A hegek, pigmentfoltok (kúra-szerű alkalmazás során) halványulnak.

Az arc ráncai, szarkalábak sokkal szebben kezelhetők (elektroporációval való együttes alkalmazása kifejezetten ajánlott).

A mikrodermabrázió javítja a bőrlégzést, növeli a bőr vízfelvevő képességét, vákuumos hatása miatt fokozza a kollagén rostok termelődését, ezzel javítva a bőr rugalmasságát.

A kezelést követően magas faktorszámú fényvédőkrémet kell használni, kerülni kell a tűző napon való tartózkodást, szoláriumozást, mert foltok jelenhetnek meg a bőrön, melyek nehezen eltüntethetőek. Kezelés után 24 óráig kerülni kell a szaunát, aktív sportot, úszást, forró fürdőt, hiszen a bőr védekezőképessége alacsony még ekkor a kórokozókkal szemben.

A mikrodermabráziós kezelést október végétől március végéig ajánlom, hiszen a napsütéses órák száma ekkor a legalacsonyabb, a hűvösebb idő pedig kifejezetten kedvezőbb.

Nem javasolt:

    • gyulladt bőr

    • ekcéma, pikkelysömör

    • daganatok

    • nyílt sebek vagy keloidos sebgyógyulásra való hajlam esetén.