Gyógykozmetikai arc- és testkezelések

Érvényes: 2024. január 1-től

Herbal Stamp / Gyógynövényes labdacsok masszázshoz:


Arc- és testmasszázshoz saját magam készítem a gyógynövényes labdacsokat, mivel ayurvedikus masszázst és fitoterápiát (ez a természetgyógyászat gyógynövényekkel és illóolajokkal foglalkozó ága) is tanultam. A labdacsokban található gyógynövényekből - a gőz és az olaj hatására - illóolajok és hatóanyagok oldódnak ki, melyek jótékony hatással vannak a szervezetre. A masszázs során ezek a hatóanyagok bőrön keresztül felszívódnak, valamint kellemes illatukkal "el is varázsolnak".

Arcmasszázs gyógynövényes labdacsokkal

Pihentető, relaxáló hatású gyógynövény-keverékkel töltött, melegített herbal labdacsokkal végzett kellemes, illatos, olajos arcmasszázs, kiegészítve kézi arcmasszázzsal.

Ajánlott pihenésre vágyóknak!

Időtartam: 45 perc

Ára: 10.800 FtLágylézer terápia a bőr problémáinak kezelésére

Aknék / gyulladások csökkentése - Rozáceás tünetek mérséklése - Ránctalanítás - Szemkörnyéki duzzanatok kezelése, csökkentése

A készülék egyesíti a LED fények, a lágy lézerfények és a pulzáló mágneses mező jótékony hatásait. A LED fény csökkenti a ráncokat, serkenti a fibroblasztok működését. A lágy lézerfény eléri a sejt energiaközpontját és növeli a sejtek energiaszintjét. A zöld és kék fények csökkentik a melanin képződést, illetve antibakteriális hatásúak.

Hatása:


Ellenjavallatok (kontraindikációk):

PDT Master kezelések

A kezelések típusai és árai: