Házirend


Kedves Vendégem!

Kérlek, hogy foglalásnál és látogatásnál az alábbiakat tartsd szem előtt:

 1. Időpontokat online lehet foglalni, a kezelés előtt minimum 24 órával.

 2. Telefonon (a kezelések időtartama alatt) nem vagyok elérhető. Ha valami miatt az online időpont-foglalás nem sikerül, email-ben nagyon szívesen válaszolok a kérdésekre. ( E-mail: info [@] sunset-garden.hu ), ezeket azonban csak kezelések között, vagy nap végén tudom olvasni és válaszolni.

 3. Időpontfoglalás lemondása vagy változtatása a kezelés előtt minimum 3 órával lehetséges, email-ben vagy SMS-ben. Anyagi vonzata ezeknek nincsen, azonban többszöri lemondás és változtatás esetén fenntartom a jogot arra, hogy ne fogadjalak.

 4. Betegség esetén (köhögés, láz, műtét utáni friss állapot, akkut gyulladások stb.) kérlek, ne gyere - ez esetben kérem, hogy keressünk másik időpontot, vagy szakorvossal konzultálj. Vigyázzunk egymás egészségére!

 5. Időpontra érkezés: kérem, hogy a kért időpontra pontosan érkezz, nem szükséges előtte korábban jönni, ugyanis nincsen fogadóhelyiségem, amiben várakozni tudnál. Amennyiben 5 percnél többet késnél, kérlek, vedd figyelembe, hogy a kezeléseknek is van szükséges időtartama, ezért azt kell rövidítenem (a többi vendég kárára nem tudom a kezelést hosszabbítani késés miatt).

 6. Gyermekek: a kozmetika munkahely, több olyan berendezéssel és vegyszerrel, amely kisgyermekek számára nem biztonságos. Kérlek, hogy emiatt a gyermeked ne hozd el, mert nem tudom a kezelésed megfelelően végezni, ha közben a biztonságára is figyelnem kell.

 7. Kísérők: A kozmetika alapvetően egy személy fogadására lett kialakítva, ezért lehetőség szerint egyedül érkezz, mert a kísérődnek nem tudok helyet biztosítani.

 8. Számlázás: Nyugtát a kozmetikai szolgáltatásokról, magánszemély nevére szóló számlát masszázsról tudok adni. Céges névre szóló számlát a KATA törvény 2022. szeptemberi módosítása miatt nem áll módomban kiadni, mert én KATA-s egyéni vállalkozó maradtam, és csak magánszemélyek részére számlázhatok.


COVID-19 információk:

 • COVID-19 elleni oltással

 • érvényes Egészségügyi Szakdolgozói Kamarai tagsággal

 • bejelentett magán-egészségügyi tevékenységgel és

 • ÁNTSZ engedéllyel rendelkezem.


Ezen kívül:

 • rajtam mindig maszk van a vírusos időszakban

 • a hozzám érkezőknek kézmosásra, kézfertőtlenítésre lehetőségük van

 • a helyiséget germicid lámpával, felmosással, szellőztetéssel, aromaterápiás eszközökkel fertőtlenítem.


COVID fertőzés terjedésének időszakában:

 • a maszk viselését minden vendégtől kérem.